Romana  English  
                  SPUME POLIURETANICE poza sediu DEN BRAVEN ROMANIA
                  SILICONI
                  ACRILI
                  IZOLANTI SPECIALI
                  ALTI IZOLANTI
                  ADEZIVI
                  SPRAY-uri
                  BENZI
                  ABRAZIVE
                  APLICATORI SI ACCESORII
                  UTILAJE
HOME

Den Braven Romania face parte din grupul multinational de firme producatoare si de distributie de origine olandeza Den Braven.

Den Braven Romania este prezenta pe piata romaneasca din anul 1997. Distributia se realizeaza direct, prin forta proprie de vanzare, prezenta în zece orase, prin filiale (Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca, Craiova, Timisoara, Brasov, Braila, Baia Mare, Oradea, Deva si Chisinau), avand în portofoliu peste 5.500 de clienti directi.

Den Braven Romania s-a impus drept lider la nivel national în distributia unei game largi de produse: spume poliuretanice, izolanti (siliconici, acrilici si poliuretanici), spray-uri retus si tehnice, adezivi si accesorii, destinate pietei constructiilor, industriei tamplariei cu geam termoizolant, auto si utilizatorilor casnici (DIY).

Den Braven Romania produce din anul 2008 spuma poliuretanica si hotmelt HOTTIX PLUS UK, cu export in peste 40 de tari pe patru continente, iar in anul 2010 a fost inaugurata fabrica de spuma poliuretanica rigida, produs utilizat pentru termo-fono-hidroizolarea cladirilor civile si industriale.

Den Braven Romania este certificata in Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008 de catre TUV NORD CERT GmbH, atat pentru activitatea de productie, cat si pentru activitatea de distributie, confirmand eficienta utilizarii resurselor în cadrul organizatiei si permanenta preocupare de crestere a calitatii produselor si serviciilor.

Den Braven Romania este o organizatie dinamica si vine în întampinarea nevoilor clientilor, oferind solutii care satisfac standardele cele mai exigente, atat în privinta calitatii, cat si a  serviciilor oferite.
sediu Den Braven Romania
Den Braven România face parte din grupul multinational de firme producatoare si de distributie de origine olandeza Den Braven – lider mondial în izolanti profesionali, prezent cu produsele sale în peste 100 de tari din întreaga lume. 
Den Braven Sealants este o companie multinationala dinamica, cu expansiune si dezvoltare rapida, cu o echipa de aproximativ 800 de angajati entuziasti.  Compania se compune din 10 sectii de productie, 20 de centre de distributie, 3 companii de aplicare a produselor si o retea mondiala de dealeri.
 citeste tot 56  citeste tot

PRODUSE NOI

produs_nou copy.png

MAMUT GLUE HIGH TACK 

Adeziv si etansant universal 1001 utilizari, foarte puternic, durabil si elastic, pe baza de polimeri MS®

  citeste tot...

stire
 
 

  DEN BRAVEN ROMANIA © 2012 | Termeni si conditii home   |   despre noi   |   produse   |   ghid produse   |   clienti   |   noutati   |   f.a.q   |   harta site   |   contact  
Logo ZWALUW
Logo PROBY
Logo DISTYK
Logo TECTATE
Logo FIX FLEX